skip to Main Content

ABS Brouwer Noordwijk & Lisse neemt Autoverhuur Bollenstreek over!

“Toen Peter de Rooij van Autoverhuur Bollenstreek meldde dat hij met pensioen wilde gaan, hoefden we niet lang na te denken. Na een paar gesprekken waren we er snel uit. Op 8 april jl. hebben we elkaar de hand geschud en was de overname een feit. Al een tijdje zaten we te broeden op een dergelijke uitbreiding van ons dienstenpakket vanwege de alsmaar toenemende vraag bij onze autoschadebedrijven”, aldus Peter Engels, directeur en eigenaar van ABS Brouwer Noordwijk & Lisse, ABS Van der Weijden Nieuwkoop en Bosch Car Service Nieuwkoop.

Logische stap

Peter Engels: “Onze bedrijven zetten bij vrijwel elke autoschade een vervangende auto in. We hebben dan ook zo’n 50 auto’s die bij herstel meestal gratis worden meegegeven aan onze klanten. Dan ben je al een soort autoverhuurbedrijf. Het is altijd strak plannen om onze klanten een juiste vervangende auto te bezorgen en er wordt regelmatig gewisseld tussen de vestigingen. Het merendeel van onze auto’s staan echter in het weekend stil en dat is zonde; de kosten lopen wel door. Commerciële autoverhuur geeft dan kansen”.

Bedrijfswagens

Peter de Rooij: “Mijn bedrijfswagens gaan over naar het wagenpark van Peter Engels. Een bijzonder nuttige aanvulling. Zijn vloot omvat dan naast personenauto’s tevens bakwagens met laadklep, transportbussen en personenbussen. Daarnaast blijft de firmanaam bestaan en kunnen onze klanten nu terecht bij verschillende locaties in de regio en daar ben ik erg trots op”.

Overname ABS De Autoschadeherstellers

Foto: Peter Engels (r) en Peter de Rooij (l).

Meerdere vestigingen

Bij alle vestigingen van ABS Brouwer, ABS Van der Weijden en Bosch Car Service Nieuwkoop zijn de huurauto’s te boeken via het huidige telefoonnummer van de vestigingen. Boekingen via de website zijn ook mogelijk op www.autoverhuurbollenstreek.nl. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Autoverhuur Bollenstreek Noordwijk: 071-3615234
Autoverhuur Bollenstreek Lisse: 0252-417153
Autoverhuur Bollenstreek Nieuwkoop: 0172-520030