skip to Main Content

ABS van der Weijden/Bosch Car Service Nieuwkoop in de finale voor “ondernemer van het jaar”!

De organisatie van de verkiezing “ondernemer van het jaar” is in volle gang. Er waren maar liefst 54 ondernemingen aangemeld voor de felbegeerde titel. De jury heeft vervolgens een moeilijke beslissing moeten nemen om de 10 beste ondernemingen te kiezen uit de ingevulde vragenlijsten. Deze 10 ondernemingen zijn bezocht en daarvan zijn de 3 finalisten bekend gemaakt. Met trots kunnen wij melden dat de jury van de V.O.N. (Verenigde Ondernemers Nieuwkoop) ABS van der Weijden / Bosch Car Service Nieuwkoop heeft verkozen tot de drie beste ondernemingen van het jaar!

Drie finalisten

De finalisten voor de verkiezing “ondernemer van het jaar” zijn:

  • ABS Van der Weijden/Bosch Car Service Nieuwkoop
  • H.K.A.
  • Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid

Spannende jaarlijkse feestavond

Op 14 maart 2018 komt ondernemend Nieuwkoop tijdens de jaarlijkse feestavond bij elkaar voor de bekendmaking van de winnaar. Na een presentatie van de finalisten wordt door middel van een algemene stemming de winnaar gekozen. Burgemeester Buijserd reikt dan de trofee uit die beschikbaar is gesteld door de gemeente Nieuwkoop. Spannend!

Ondernemer van het jaar

Voor de achtste keer organiseert de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) de verkiezing “ondernemer van het jaar”. Met de verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving.