skip to Main Content

Cosmetische en complexe autoschade

Autoschade is natuurlijk zeer vervelend. De soorten autoschade kunnen uiteenlopen van een kras of deuk tot een grotere autoschade. In de autoschadebranche wordt dan ook onderscheid gemaakt tussen cosmetische en complexe autoschade. Wat precies het verschil is en hoe wij hiermee te werk gaan, dat leggen onze vakmensen graag uit.

Wat is het verschil tussen cosmetische en complexe autoschade?

Cosmetische autoschade en complexe autoschade… Om het heel simpel te zeggen gaat het om het verschil in kleine en grote schades. Bij cosmetische schades gaat het om kleine krasjes en deukjes. Bij complexe schades is er meer aan de hand. Dan gaat het over grotere deuken en andere delen van de auto die gerepareerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld de wielophanging.

Schade laten herstellen

Bij al onze vestigingen (Lisse, Noordwijk en Nieuwkoop) kijken wij eerst om welke autoschade het gaat, bespreken we met u het proces en gaan dan zo effectief mogelijk aan de slag om de autoschade snel en vakkundig te herstellen. Voor een complexere schade heeft u een specifieke vakman, een specialist nodig, welke wij natuurlijk in huis hebben. Voor cosmetische én complexe autoschade kunt u altijd bij ons terecht. Bij al ons schadeherstel staat het oplossen van de schade bij ons centraal, zodat u zo min mogelijk last heeft van het ‘gedoe’ rondom de autoschade.

  • Bij autoherstel ontvangt u gratis vervangend vervoer, geregeld door ons.
  • U heeft geen financiële rompslomp met de verzekeringsmaatschappij. Wij regelen het voor u.
  • Als u hulp nodig heeft, helpen wij u bij het invullen van het schadeformulier (SAF).
  • Daarnaast heeft u in totaal 4 jaar garantie op schadeherstel.

Autoschade laten herstellen bij ABS De Autoschadeherstellers

Heeft u cosmetische of complexe autoschade aan uw auto? Plan gerust een afspraak in bij een van onze vestigingen. Onze vakmensen staan voor u klaar om de schade te analyseren en deze vakkundig te herstellen zodat u weer veilig en zonder schade op weg kunt. Een afspraak maakt u gemakkelijk door: