skip to Main Content

Deuk uitdeuken zonder spuiten? Zo geregeld!

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Maar ook kleine ongelukken kunnen vervelende gevolgen hebben, bijvoorbeeld een deuk in uw auto door het parkeren, transport of zelfs hagel. Deze deuk wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben. Het zou vervelend zijn als deze deuk roest veroorzaakt. Daarom kunnen de vakmensen van ABS De Autoschadeherstellers uw auto uitdeuken zonder te spuiten. Superhandig!

Gevolg van niet uitdeuken

Het kan natuurlijk altijd gebeuren… Tijdens het inparkeren rijdt u zacht tegen een obstakel of bij het openen van uw autodeur stoot u net tegen een paaltje. De autodeuk op zichzelf is al heel vervelend, maar daarnaast zijn er een aantal gevolgen als een deuk niet wordt uitgedeukt. Er kan namelijk roest ontstaan. Roest die steeds verder ‘vreet’, kan uw auto onherstelbaar beschadigen. Wij adviseren u dit stadium echt te voorkomen.

Werkwijze bij uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken een dure, tijdrovende bezigheid? Zeker niet! Door het uitdeuken zonder het opnieuw spuiten van uw auto hoeft het helemaal niet zo lang te duren voordat de autodeuk is verdwenen. Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek die erg populair is. De vakmensen van ABS De Autoschadeherstellers werken met speciaal gereedschap dat iedere deuk nauwkeurig terugbrengt in de oorspronkelijke vorm. Van de autoschade is dan niets meer zichtbaar en uw auto is weer zo goed als nieuw! Door het gebruik van deze speciale techniek, kunnen wij uw auto uitdeuken zonder lakschade en hoeven wij niet te plamuren of spuiten.

Deuk niet zelf uw auto uit!

Soms probeert ment zelf hun auto van binnenuit uit te deuken. Dit raden wij zeker niet aan. Zonder de juiste kennis en materialen kan het probleem juist groter worden. Vooral diepere deuken in uw auto vragen om een deskundige en duurzame aanpak. De vakmensen van ABS De Autoschadeherstellers hebben veel ervaring met het uitdeuken zonder spuiten. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij uw auto vakkundig en snel uitdeuken. Vaak is uw auto al klaar terwijl u wacht.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten:

  1. Geen plamuur- en spuitwerk.
  2. Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren.
  3. Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent.

Kosten uitdeuken zonder spuiten

Een deuk uit laten deuken zonder spuiten hoeft niet veel geld te kosten. Bij ABS De Autoschadeherstellers deuken wij uw auto al uit vanaf € 40,00. De exacte kosten zijn echter wel afhankelijk van het aantal deukjes, de grootte van de deuk en de schade die de auto in het geheel heeft opgelopen.

Auto laten uitdeuken bij ABS De Autoschadeherstellers

Kom voor advies op maat langs bij onze vestigingen in Lisse, Noordwijk of Nieuwkoop of bel ons even op. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden voor het uitdeuken van uw auto en proberen u gelijk een richtlijn voor de kosten te geven. Twijfel niet langer en laat ook uw auto uitdeuken.

Bron: ABS Autoherstel