skip to Main Content

Doe de lentecheck!

Het onderhoud van uw auto is heel erg van belang. Na een koude winter, met af en toe wat sneeuw, breekt het lentezonnetje steeds vaker door en begint het warmer te worden. Het lenteseizoen is dus echt aangebroken. Daarom is het tijd voor een lentecheck van uw auto!

Auto weer spik en span

Een auto rijdt het fijnst als deze helemaal opgeruimd en schoon is. Pak op een warme lentedag de stofzuiger, een aantal poetsdoekjes en een prullenbak om uw auto helemaal op te ruimen en schoon te maken. Weg met alle papiertjes en vieze ramen. Dit geldt natuurlijk ook voor de buitenkant van de auto. Kies voor lekker makkelijk en rij door de wasstraat. Hierna is uw auto weer helemaal spik en span!

Rijden met de juiste bandenspanning

De bandenspanning is een dingetje… Hier wordt niet voldoende aandacht aan besteed. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 60% van de Nederlanders in een auto rijdt met een te lage bandenspanning. Door het rijden met een te lage bandenspanning slijten de autobanden sneller en hebben de autobanden minder raakvlak met het wegdek. Controleer de bandenspanning van uw autobanden aan de hand van deze tips.

Houd het hoofd koel met de airco

Zodra het weer warmer wordt, is de airco in de auto natuurlijk onmisbaar. Hoe vervelend is het wel niet als u onderweg bent en de airco werkt niet… In een van onze vestigingen in Lisse, Noordwijk of Nieuwkoop checken of herstellen onze vakmensen graag uw airco. Zo kunt u ook onderweg uw hoofd koel houden met een goed werkende airco.

Dit is hét moment voor de APK

Eens in de zoveel tijd moet ook uw auto er weer aan geloven. Het is weer tijd om APK gekeurd te worden. De APK (Algemene Periodieke Keuring) is in Europa een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Nadat uw auto APK is gekeurd, kunt u weer veilig op weg. Verloopt uw APK binnenkort? Check het gelijk even en maak dan snel een afspraak bij Bosch Car Service Nieuwkoop zodat onze APK-keurmeesters uw auto APK kunnen keuren.

Laat de lentecheck uitvoeren door ABS De Autoschadeherstellers

Laat u liever uw auto volledig na de winter checken? Of is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud, van een hoge kwaliteit. Onze vakmensen staan iedere dag voor u klaar om u weer veilig op weg te helpen, ook in de lente.

 

Bron: Bundelz