skip to Main Content

ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk en ABS Autoherstel van der Weijden wensen u hele fijne feestdagen!

Het lijkt altijd nog ver weg, maar het is inmiddels al bijna tijd voor Kerst en Oud & Nieuw! Namens alle medewerkers van ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk en ABS Autoherstel van der Weijden wensen wij u alvast hele fijne feestdagen. Voor de feestdagen delen onze vakmensen een aantal tips & tricks en stellen wij u op de hoogte van onze aangepaste openingstijden.

Onze vestigingen zijn de aankomende periode geopend. Lees hier onze update.

Tips van onze vakmensen

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een aantal artikelen verzameld waarin onze vakmensen nuttige tips en tricks delen om zorgeloos de feestdagen door te komen.

Bandenspanning; check, check, dubbelcheck

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 60% van de Nederlanders in een auto rijdt met een te lage bandenspanning. Een hoog percentage! Daarnaast weten veel automobilisten niet waarom de juiste bandenspanning zo belangrijk is en dit eigenlijk wordt gecontroleerd. Daar komen wij om de hoek rijden! Wij vertellen u namelijk graag meer over de juiste spanning van uw autobanden. En dat zonder slipgevaar.

Voorkom autoschade in de winter!

Wist u dat de kans op autoschade in de winter bijna 60% hoger is dan in de zomer? Dat is een zeer hoog percentage. In de winter zijn verschillende oorzaken die de meeste autoschade veroorzaken. Welke oorzaken zijn dit, wat zijn de meest voorkomende autoschades en hoe voorkomt u autoschade in de winter?

Autoruiten ijsvrij maken

U stapt uw voordeur uit, klaar om naar uw werk te rijden en uw autoruiten zijn volledig bevroren. Voordat u de auto instapt, wilt u toch zorgen dat alle autoruiten ijsvrij zijn om zo goed mogelijk zicht op de weg te hebben. Welke mogelijkheden zijn er om de autoruiten ijsvrij te maken? Dit zijn de tips van onze vakmensen!

Sterretje of barst in uw voorruit? ABS De Autoschadeherstellers repareren het!

Er is niets zo vervelend als u naar uw auto loopt en u ziet een sterretje in uw voorruit… Wat nu? Kunt u het sterretje gewoon laten zitten? Of is het beter deze direct te laten repareren? De vakmensen van ABS De Autoschadeherstellers geven uitleg!

Mijn auto heeft ruitschade… wat nu?

Schade aan uw autoruit kan beginnen als een klein sterretje en zich ontwikkelen tot een grote barst. Dit is niet alleen heel vervelend, maar ook gevaarlijk. Daarom raden onze vakmensen al met een klein sterretje naar een van onze vestigingen te komen. Benieuwd naar meer tips?

Aangepaste openingstijden

In verband met de feestdagen zijn dit onze aangepaste openingstijden:

24 december: geopend tot 16:30 uur
25 december: gesloten
26 december: gesloten
31 december: geopend tot 16:30 uur
1 januari: gesloten

Deze openingstijden gelden ook voor Autoverhuur Bollenstreek, Huureenlesauto.nu, Deelootoo en Bosch Car Service Nieuwkoop.

Vanaf maandag 4 januari 2021 gelden onze reguliere openingstijden weer:

Maandag: 7:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 7:30 – 17:30 uur
Woensdag: 7:30 – 17:30 uur
Donderdag: 7:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 7:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 8:00 – 12:00 uur
Zondag: Gesloten