skip to Main Content

Met deze soorten autoschades hebben wij dagelijks te maken

Als schadeherstelbedrijf zijn wij dagelijks bezig met het herstellen van allerlei uiteenlopende schades. Van groot tot klein en van makkelijk tot ingewikkeld. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Maar welke verschillende soorten autoschades zijn er eigenlijk? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet!

Bumperschade

De meest voorkomende autoschade is toch wel bumperschade. In verschillende soorten en maten. Bumpers zijn uitgevonden om uw auto te beschermen tegen grotere schade. Mocht u per ongeluk met uw auto tegen een paaltje rijden, dan vangt de bumper de eerste klap op. Door het opvangen van deze schade, kan het natuurlijk wel zo zijn dat er flinke deuken, krassen of scheuren ontstaan in de bumper.

Deukschade

Deuken in uw auto… Daar is niemand blij mee! Deuken kunnen ontstaan door een botsing, maar ook door hevige weersomstandigheden, zoals hagel. Deuken in de portieren van achterbumper komen veel voor. Het voordeel is hiervan wel dat de deuken in de auto, dankzij onze moderne hersteltechnieken, veelal makkelijk en snel te verhelpen zijn.

Koplampschade

Goede verlichting is essentieel in het verkeer. Uw koplampen zorgen namelijk dat u goed zicht heeft op de weg en ook zichtbaar bent voor andere verkeersdeelnemers. Door steenslag en blootstelling aan diverse weersinvloeden, zoals de zon, worden koplampen dof en beginnen ze te verkleuren. Blijf goed zichtbaar en controleer dus regelmatig uw koplampen en laat koplampschade zo snel mogelijk herstellen.

Kras- en lakschade

Met kras- of lakschade zijn wij dagelijks bezig, want bij elke schade is er eigenlijk wel sprake van lakschade. Of uw auto nu last heeft gehad van een flinke hagelbui of u per ongeluk achterop iemands bumper rijdt… er is altijd lakschade. Gelukkig is kras- of lakschade vaak een relatief kleine schade, waardoor wij het met de beste techniek voor u kunnen herstellen.

Ruitschade

Een klein steentje is al genoeg voor schade aan uw auto. Wat vaak begint met een klein sterretje, kan plotseling veranderen in een scheur in uw autoruit. Dit heeft vaak te maken met het verschil van de temperatuur, binnen en buiten de auto. Het is van belang deze ruitschade zo snel mogelijk te laten herstellen omdat de schade anders alleen maar erger wordt en een gevaarlijke verkeerssituatie kan opleveren.

Laat uw autoschade vakkundig herstellen bij ABS De Autoschadeherstellers

Heeft u een van de bovenstaande autoschades opgelopen? Wij herstellen de autoschade snel en vakkundig voor u! Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen, in Lisse, Noordwijk of Nieuwkoop. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service en technisch hoogwaardig schadeherstel.