skip to Main Content

Ook nu staan ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk en ABS Autoherstel van der Weijden Nieuwkoop voor u klaar!

Bij ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk en ABS Autoherstel van der Weijden Nieuwkoop doen we er alles aan om uw autoschade snel, vakkundig en vooral veilig te herstellen. Veiligheid is een belangrijk punt in deze periode nu we allemaal geconfronteerd worden met de gevolgen van het coronavirus. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen, maar we gaan nog een stap verder om onze klanten zo goed en veilig mogelijk te helpen. Onze vakmensen leggen het graag aan u uit.

Bij ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk en ABS Autoherstel van der Weijden Nieuwkoop houden wij ons aan de aanbevolen maatregelen van het RIVM, namelijk:

  • Afstand houden
  • Extra handen wassen
  • Geen handen schudden
  • Autosleutels, deurklinken, pinautomaten etc. worden doorlopend gedesinfecteerd

We gaan nog een stap verder om onze klanten zo goed en veilig mogelijk te helpen.

  • Onze medewerkers houden de nodige afstand, dragen plastic handschoenen en zijn niet verkouden.
  • We proberen de afspraken zo te plannen dat klanten zoveel mogelijk alleen aan de balie staan. Mocht het toch voorkomen dat er meerdere mensen aan de balie staan, dan kunnen we u vragen buiten te wachten.
  • Wij vragen vooraf of u verkouden of in een besmet gebied bent geweest. Mocht dat het geval zijn, dan vragen we u op een later moment terug te komen.

We proberen contact zoveel mogelijk te vermijden. Met deze maatregelen en diensten kunnen we u op een veilige manier helpen.

Ook nu staan ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk en ABS Autoherstel van der Weijden Nieuwkoop voor u klaar!

Autoschade? Bel ons!

Neem gerust eerst telefonisch contact op met één van onze vestigingen, in Lisse, Nieuwkoop of Noordwijk. Aan de hand van uw vraag, gaan onze vakmensen veilig voor u aan de slag!

 

Let goed op uzelf en elkaar!