skip to Main Content

Samenwerkingsovereenkomst Mercedes-Benz Dealer Bedrijven met ABS Autoherstel Brouwer

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) en ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan om schadeherstelwerkzaamheden aan Mercedes-Benz voertuigen naar een nog hoger niveau te tillen en snel te kunnen uitvoeren. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel. Het gaat hierbij niet alleen om het herstellen van carrosserieschade, maar juist ook om de achterliggende elektronische schade.

Repair & Reconnect

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft onlangs uit handen van importeur Mercedes-Benz Cars Nederland het certificaat ‘Repair & Reconnect’ uitgereikt gekregen. Dit betekent dat MBDB voldoet aan de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel. Met Mercedes-Benz ‘Repair & Reconnect’ wordt de schade achter de schade gerepareerd. Zo kan een aanrijding met een paaltje direct impact hebben op de ‘Active Brake Assist’ van het voertuig, terwijl de berijder en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen. Door het inschakelen van deskundige vakmensen, die gebruikmaken van specialistische apparatuur en originele onderdelen, blijft een Mercedes-Benz voertuig betrouwbaar en veilig. Gecertificeerde Mercedes-Benz dealers, zoals Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, herstellen namelijk – volgens strenge voorgeschreven criteria – niet alleen de carrosserieschade, maar juist ook de achterliggende elektronische schade. André Lexmond van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven: “Onze klanten realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan na het ontstaan van carrosserieschade. Wij besteden dan ook veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel ‘Repair & Reconnect’, waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Je moet je veiligheid immers niet aan het toeval overlaten.”

Samenwerkingsovereenkomst Mercedes-Benz Dealer Bedrijven met ABS Autoherstel Brouwer

Ook ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk is een gespecialiseerde onderneming in autoschadeherstel. Zij voldoen niet alleen aan de geldende eisen van DIN EN ISO 9001, maar ook aan de Mercedes-Benz kwaliteitscriteria voor carrosserie en lak. Bovendien beschikt ABS Autoherstel Brouwer over medewerkers die door Mercedes-Benz zijn getraind en over alle uitrusting (apparatuur en gereedschappen) die het merk met de ster voorschrijft. In het verlengde hiervan kan ABS Autoherstel Brouwer schadeherstelwerkzaamheden uitvoeren voor Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Door dit samenspel is een vakkundig en snel herstel van de schade gewaarborgd.

Bron: Rijnstreek Business

Fotobijschrift: Peter Engels, directeur ABS Autoherstel Brouwer (links). André Lexmond, Aftersales directeur Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (rechts).