skip to Main Content

Schade aan uw caravan of camper?

Bent u ook een kampeerder die graag erop uittrekt met de caravan, camper of vouwwagen? Dan bent u vast ook blij als u zonder schade thuiskomt. Maar, een ongeluk zit in een klein hoekje… Wat dacht u van een boom die op uw caravan valt tijdens een storm. Een paaltje dat u raakt tijdens het verplaatsen met uw mover. Of wanneer een stevige hagelbui tientallen deukjes in uw dak achterlaat… Dan wilt u natuurlijk dat deze na reparatie weer helemaal als nieuw is. Geen probleem, bij ABS De Autoschadeherstellers bent u aan het juiste adres.

Meest voorkomende caravanschade

Behalve bovengenoemde beschadigingen is een klapband ook een veelvoorkomende schade bij caravans. Banden die tot op de draad versleten zijn, zullen bij een caravan niet snel voorkomen. Er wordt simpelweg niet zo vaak met een caravan gereden als met uw auto. Maar doordat caravans lang stilstaan, worden de banden wel sneller poreus. Het is daarom aan te raden om elke zes jaar de banden van uw caravan te vervangen.

Reparatie van plaatwerk, interieur, ruiten en elektra

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reparatie van plaatwerk, spuitwerk, interieur en kunststof. Maar ook uw airconditioning en elektronische installatie kunnen onze vakmensen snel en professioneel herstellen. Hierbij gebruiken ze de modernste technieken en innovaties. Daarnaast helpen wij u met een goede vervanging van uw caravan- en camperbanden en bij de reparatie of vervanging van uw ruiten. 

Wij kunnen ook halen en brengen en voor vervanging zorgen

Bent u niet in de gelegenheid uw caravan of camper te brengen? Geen probleem! Wij kunnen uw caravan of camper ook ophalen en weer terugbrengen. En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan regelen wij een vervangende caravan of camper voor u.

Meld uw schade > maak een afspraak