skip to Main Content

Sterretje of barst in uw voorruit? ABS De Autoschadeherstellers repareren het!

Er is niets zo vervelend als u naar uw auto loopt en u ziet een sterretje in uw voorruit… Wat nu? Kunt u het sterretje gewoon laten zitten? Of is het beter deze direct te laten repareren? De vakmensen van ABS De Autoschadeherstellers geven uitleg!

Hoe kan een sterretje ontstaan?

Er zijn verschillende manieren waarop een sterretje in de voorruit van uw auto kan ontstaan. Denk hierbij aan steenslag, een poging tot inbraak of een aanrijding. Een sterretje lijkt misschien onschuldig, maar bij verschillende temperaturen kan een klein, onschuldig sterretje opeens omslaan tot een flinke barst in uw voorruit.

Hoe gaan wij te werk?

Zodra u een afspraak heeft gemaakt bij een van onze vestigingen (Lisse, Noordwijk of Nieuwkoop), begint het proces van het autoruitherstel. In de meeste gevallen kan een sterretje gerepareerd worden met hars, waardoor het niet nodig is om de volledige voorruit te vervangen. Eerst maken onze vakmensen de beschadiging goed schoon om te zien wat de exacte grootte van het sterretje is. Daarna repareren wij het sterretje met onze vakkundige hersteltechniek. Als laatste zorgen wij dat er geen hars overblijft op uw autoruit en u weer veilig op weg kunt! Het voordeel van het herstellen van een sterretje is dat de schadereparatie klaar is terwijl u wacht en dat de schadelast lager is.

Wat als het niet gerepareerd kan worden?

Het kan natuurlijk zijn dat u iets te lang bent doorgereden met een sterretje waardoor het nu een barst is geworden. Dan moet uw autoruit volledig vervangen worden. Bij onze vestigingen vervangen wij de autoruit door een nieuw exemplaar. Hiervoor gebruiken we altijd een autoruit die geproduceerd is volgens de hoge kwaliteitsnormen van de auto-industrie. De gemonteerde ruit heeft dus gegarandeerd dezelfde kwaliteit als uw originele autoruit. Wij bestellen de vervangende autoruit namelijk bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten.

“Wist u dat een ruitbeschadiging ook een reden voor de afkeur van uw APK kan zijn?”

Wat zijn de kosten van een autoruitreparatie?

De kosten van het herstellen van autoruitschade zijn afhankelijk van de grootte van de schade. Gaat het alleen om het herstellen van een sterretje of moet de hele voorruit worden vervangen? De eerlijke en vrijblijvende prijsopgave ontvangt u vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Autoruitreparatie bij ABS De Autoschadeherstellers

Heeft u een sterretje in uw voorruit en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren om ergere autoruitschade te voorkomen? Dat begrijpen wij! Neem direct contact op met een van onze vestigingen (Lisse, Noordwijk of Nieuwkoop) bij u in de buurt en dan herstellen de vakmensen van ABS De Autoschadeherstellers zo snel mogelijk uw autoruitschade.