skip to Main Content

Update 15 december: ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk en ABS Autoherstel van der Weijden Nieuwkoop staan nog steeds voor u klaar!

Op maandag 14 december 2020 heeft minister-president Rutte bekendgemaakt dat Nederland opnieuw in een lockdown gaat. Aangezien wij de essentiële dienstverleners van dienst moeten zijn om hun mobiliteit te garanderen, kunnen onze vestigingen de aankomende periode openblijven. Dit geldt ook voor Autoverhuur Bollenstreek, Huureenlesauto.nu, Deelootoo en Bosch Car Service Nieuwkoop.

Snel, vakkundig én veilig autoschade herstellen

Bij ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk en ABS Autoherstel van der Weijden Nieuwkoop doen we er alles aan om uw autoschade snel, vakkundig en vooral veilig te herstellen. Veiligheid is een belangrijk punt nu we allemaal geconfronteerd worden met de gevolgen van het coronavirus. Onze vakmensen houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM om zo de verspreiding van het virus te voorkomen.

Heeft u autoschade?

Neem gerust eerst telefonisch contact op met één van onze vestigingen, in Lisse, Nieuwkoop of Noordwijk. Aan de hand van uw vraag, gaan onze vakmensen veilig voor u aan de slag!

Let goed op uzelf en elkaar!