skip to Main Content

Bedankt voor het invullen van het contactformulier!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Over ABS Autoherstel

ABS Autoherstel is de grootste schadeherstelketen van Nederland. Bij onze vestigingen kunt u terecht voor technisch hoogwaardig schadeherstel. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service. Door ons netwerk bent u altijd verzekerd van de beste specialist voor uw autoschade.

Ruim 30 jaar geleden zijn wij met schadeherstel gestart. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op jarenlange ervaring en werk van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn wij aangesloten bij BOVAG. Dat betekent dat wij ons mogen rekenen tot een selecte groep schadeherstelbedrijven die voldoen aan alle eisen die verzekeraars en brancheorganisaties stellen. Bovendien zijn we ISO 9001-2000 gecertificeerd.

Wilt u weten wat wij voor uw schadeherstel kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

ISO 9001

ABS Autoherstel heeft als keten een ISO 9001 certificaat. ABS Autoherstel heeft daarvoor een kwaliteitssysteem ingericht. Al onze werkprocessen hebben wij best-of-class ingericht. Daarnaast blijven wij onze processen steeds evalueren en verbeteren, zodat wij de service die wij u leveren voortdurend verbeteren. Ons kwaliteitssysteem zorgt er ook voor dat de schade volgens de actuele richtlijnen wordt hersteld en de veiligheid van uw auto gegarandeerd wordt.

Stichting Duurzaam Repareren

De stichting Duurzaam Repareren heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk’ kunnen worden geduid. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin, van motorvoertuigen

Soeterwold Automotive Groep

Bosch service Nieuwkoop