skip to Main Content

Wanneer laat u de neus van uw auto in de garage zien?

Autofabrikanten hebben precies uitgekiend wanneer u de neus van uw auto het beste voor onderhoud in de garage kunt laten zien. Zowel voor een kleine als grote beurt. Als u zich daaraan houdt, voorkomt u onnodig dure reparaties. Per saldo bent u dan een stuk voordeliger uit, dan wanneer u het onderhoud uitstelt.

Onderhoud volgens het boekje

Autofabrikanten stellen exacte onderhoudsvoorschriften op. Bij ons zusterbedrijf BCS Nieuwkoop, gevestigd naast ABS van der Weijden aan de Energieweg te Nieuwkoop, beschikken we per merk, model en type over de juiste gegevens. Daardoor kunnen we het onderhoud precies volgens fabrieksvoorschrift uitvoeren. Daarmee bedoelen we de werkzaamheden en het vervangen van de onderdelen die horen bij een bepaalde kilometerstand of leeftijd.

Belangrijk als u een jonge auto heeft of veel kilometers maakt

Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift is belangrijk. Vooral als u een auto heeft die 7 jaar of jonger is, een auto die nog in de garantie zit of veel rijdt met uw auto.

De voordelen van auto onderhoud bij Bosch Car Service Nieuwkoop

Wist u dat er een grote kans is dat in uw auto gebruik gemaakt is van Bosch technologie? Die kennis is óók aanwezig bij Bosch Car Service. Daarbij werken we uitsluitend met kwaliteitsonderdelen, apparatuur en software van Bosch. Met door Bosch opgeleide monteurs en volledig behoud van fabrieksgarantie. Daarom bent u, ongeacht het merk of type auto dat u rijdt, bij BCS Nieuwkoop aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie!

Behoud van fabrieksgarantie

Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Stelregel daarbij is: “Als het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, daarbij de juiste onderdelen worden gebruikt en voorgaande correct wordt vastgelegd in het serviceboekje blijft de fabrieksgarantie gewoon van toepassing.” U kunt ervan op aan dat we bij BCS Nieuwkoop daarvoor zorgen. Gegarandeerd!

Bij ons bent u voordeliger uit dan bij de dealer

Behalve door onze service onderscheiden we ons bij BCS Nieuwkoop ook door ons scherpe uurtarief. Daardoor betaalt u voor exact dezelfde werkzaamheden aanmerkelijk minder dan bij de dealer.

Online offerte

Wilt u weten aan welk onderhoud uw auto toe is? En wilt u gelijk een scherpe offerte hebben? Bij BCS Nieuwkoop regelt u dat gemakkelijk online.

Bovag garagetaal: auto onderhoud