skip to Main Content

Ruitschade

Wij kunnen elke schade aan uw autoruit repareren met onze vakkundige autoruitreparatie techniek. Bij ABS Autoherstel repareren we een ster of pit in uw voorruit met een hars. Hierdoor is het niet nodig om de complete ruit te vervangen. Het voordeel: de schadereparatie is klaar terwijl u wacht én u heeft een lagere schadelast. Als uw autoruit niet meer te repareren is, dan vervangen wij de ruit door een nieuw exemplaar dat volledig voldoet aan de kwaliteitsnormen van de auto-industrie.

Autoschade?

Heeft u autoschade? Dan is het goed om te weten dat er altijd een vertrouwd, vakkundig en snel schadeherstelbedrijf bij u in de buurt zit. Bij de maar liefst 77 schadeherstelbedrijven van ABS Autoherstel werken échte vakmensen; bevlogen, ambitieus en trots op de prestaties die ze leveren. Elk schadeherstelbedrijf van ABS Autoherstel heeft dan ook alles in huis om uw auto weer helemaal in orde te maken.

Caravan- en Camperherstel

Bij ABS Autoherstel hebben we vele jaren ervaring met het repareren van caravans en campers. Dus heeft u schade aan uw caravan of camper? Ook dan bent u aan het juiste adres bij een van onze vertrouwde schadeherstelbedrijven.

Slijtage aan de banden

Autobanden hebben veel te lijden van het rijden en van weersomstandigheden. Slijtage van de autobanden is normaal, maar te veel slijtage is gevaarlijk. De grip van de banden wordt minder, waarmee de wegligging achteruit gaat. Bij een vestiging van ABS Autoherstel, er is er altijd een bij u in de buurt, kunt u het profiel van uw banden laten controleren. Indien er sprake is van teveel slijtage, dan vervangen en monteren wij uw banden. Ook zorgen wij dat ze uitgebalanceerd zijn. Onze betrouwbare specialisten helpen u graag en dat tegen een scherpe prijs.