skip to Main Content

In Nieuwkoop doen we álles voor uw auto!

Ook met de APK keuring, onderhoud of reparaties zijn we u bij ons bedrijf in Nieuwkoop graag van dienst. Want op deze locatie is ons autobedrijf Bosch Car Service Nieuwkoop, kortweg BCS Nieuwkoop, direct naast het schadeherstelbedrijf ABS van der Weijden gevestigd. Complete dienstverlening onder één dak. Wel zo gemakkelijk!

Aangesloten bij Bosch Car Service

BCS Nieuwkoop is aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke garageformule in Nederland. Als onderdeel van het BCS netwerk zijn wij een vakkundig en betrouwbaar adres voor onderhoud en reparatie aan uw auto.

Bosch onderdelen zitten in bijna elke auto

Wist u dat er een grote kans is dat in uw auto gebruik gemaakt is van Bosch technologie? Die kennis is óók aanwezig bij BCS bedrijven. Daarbij werken we uitsluitend met kwaliteitsonderdelen, apparatuur en software van Bosch. Met goed opgeleide monteurs en volledig behoud van fabrieksgarantie. Daarom bent u, ongeacht het merk of type auto dat u rijdt, bij BCS Nieuwkoop aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie!

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

BCS Nieuwkoop staat voor persoonlijke service voor een betaalbare prijs, ondersteund door de expertise en producten van een wereldbedrijf. Kortom, u bent met uw auto bij ons in goede handen. Oók voor uw leaseauto, bedrijfswagen of camper!

Direct een afspraak maken?