skip to Main Content

Bosch Car Service Nieuwkoop

Naast het herstel van autoschade, ruitschade, caravans, campers, scooters en banden, bieden wij ook de beste service op het gebied van auto onderhoud. Want direct naast ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop is zusterbedrijf BCS Nieuwkoop, ons autobedrijf, gevestigd.

Aangesloten bij Bosch Car Service

BCS Nieuwkoop is aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke garageformule in Nederland. Als onderdeel van het BCS netwerk zijn wij een vakkundig en betrouwbaar adres voor onderhoud en reparatie aan uw auto.

Bosch onderdelen zitten in bijna elke auto

Wist u dat er een grote kans is dat in uw auto gebruik gemaakt is van Bosch technologie? Die kennis is óók aanwezig bij Bosch Car Service. Daarbij werken we uitsluitend met kwaliteitsonderdelen, apparatuur en software van Bosch. Met goed opgeleide monteurs en volledig behoud van fabrieksgarantie. Daarom bent u, ongeacht het merk of type auto dat u rijdt, bij BCS Nieuwkoop aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie! Oók voor uw leaseauto, bedrijfswagen of camper!

 • Merkonderhoud
  Hierbij wordt onderhoud uitgevoerd volgens de officiële fabrieksvoorschriften. Bij Merkonderhoud worden serviceonderdelen op basis van leeftijd en/of kilometerstand preventief vervangen met het oog op maximale betrouwbaarheid. Lees meer.
 • Onderhoud Op Maat
  Voor oudere auto’s, of als u weinig rijdt, is Onderhoud Op Maat een voordelig alternatief. Hierbij worden serviceonderdelen op basis van gebruik en onderhoudshistorie vervangen.
 • Behoud fabrieksgarantie
  Als het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, daarbij de juiste onderdelen worden gebruikt en voorgaande correct wordt vastgelegd in het serviceboekje blijft de fabrieksgarantie gewoon van toepassing. Daar zorgen wij voor. Gegarandeerd!
 • Pechhulp
  Met de Pechhulp van Bosch Car Service wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld. U kunt de Pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto. Vanaf slechts € 31,50 per jaar.
 • Diagnose service
  De techniek ontwikkelt zich razendsnel. Strenger wordende milieueisen vergen de nodige innovaties. Tegelijkertijd worden steeds meer zaken aangebracht om het autorijden te veraangenamen. Ook deze systemen vergen onderhoud. En als ze defect raken: een deskundige monteur. En die worden bij BCS Nieuwkoop opgeleid door Bosch.
 • Banden service
  Zowel voor aanschaf van een A-merk of Budgetmerk band als voor de winter/zomerbanden wissel én opslag bent u bij BCS Nieuwkoop op het juiste adres.
 • Hybride- en elektrische voertuigen service
  Een hybride of elektrisch aangedreven auto is technisch geavanceerd. De hoogspannings-systemen vereisen extra veiligheidsmaatregelen. Doordat hier specifieke trainingen voor zijn gevolgd hebben deze auto’s geen geheimen voor het team van BCS Nieuwkoop.
 • Overige services
  Naast voornoemde dienstverlening kunnen wij u van dienst zijn met alle reparaties, APK– en aankoopkeuringen, schade- en glasschadeherstel.

Erkend Duurzaam gecertificeerd

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn Erkend Duurzaam gecertificeerd. De certificering is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk laat Bosch Car Service zien dat wij oog hebben voor mens en milieu.