skip to Main Content

Een diagnose waar zowel uw auto als u beter van worden

Bosch Car Service Nieuwkoop is een modern en full-service autobedrijf en is gevestigd direct naast zusterbedrijf ABS van der Weijden aan de Energieweg in Nieuwkoop (parallel lopend aan de N231). Ook hier bent u met uw auto in goede handen. Zeker als het om het stellen van een diagnose bij een storing gaat!

Want, welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Bosch Car Service Nieuwkoop kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens.

Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en technische informatie. We kunnen zelfs bij de fabrikanten inloggen in hun informatie systemen. Dat is het gevolg van de veranderde Europese wetgeving. Bij ons weet u dus zeker dat we de juiste diagnose stellen.

De juiste diagnose begint met de juiste apparatuur en vakmensen

In de moderne auto speelt elektronica een steeds grotere rol. Dat maakt het steeds lastiger om zelf aan uw auto te sleutelen. Want ook het vinden van een storing moet elektronisch gebeuren. Wij beschikken over geavanceerde diagnosetesters van Bosch, een van de grootste leveranciers van auto-onderdelen ter wereld. Bovendien hebben we vakmensen in huis, die getraind zijn om professioneel met diagnose-apparatuur om te gaan. Elk jaar opnieuw worden onze monteurs bijgeschoold. Zodat ze op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen.

Daarna brengen we uw auto weer voordelig in topconditie

Zodra duidelijk is wat uw auto mankeert, maken we ‘m weer topfit. Daarbij kunt u niet alleen rekenen op vakwerk van onze professionele monteurs. Maar ook op een scherp uurtarief. Zodat u bij Bosch Car Service Nieuwkoop aanzienlijk minder betaalt dan bij de dealer. Kortom, van een bezoekje aan ons autobedrijf worden zowel uw auto als u beter.