skip to Main Content

ABS Autoherstel Nieuwkoop

Adres: Energieweg 27
2421 LM Nieuwkoop
Telefoon: 0172-520 030
E-mail: info@absvanderweijden.nl

ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop

Vertrouwd, vakkundig en snel werkt het team van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop aan schadeherstel! Snel weer op weg… Dat is wat u wilt, na het hebben van autoschade. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop bent u hiervoor aan het juiste adres. Wanneer er géén sprake is van een grote schade, kunt u ervan uit gaan dat uw auto binnen 2 á 3 dagen is gerepareerd. Door het vervangende vervoer blijft u mobiel. Is de autoschade groter, dan kunt u gebruikmaken van onze eigen haal- en brengservice.

Alles in huis

Wij hebben alles in huis om het schadeherstel van A tot Z uit handen te nemen. Door goede communicatie en transparant werken, komt u hier nooit voor verrassingen te staan. Onze vakmensen werken met passie aan uw auto en beschikken over de modernste technieken om uw auto weer als nieuw te maken. Onze service is ouderwets goed. Naast het kopje koffie bieden wij u het gemak van het invullen van het schadeformulier en kunnen de schade voor u regelen met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Kortom wij lossen het voor u op, terwijl u mobiel blijft doordat wij u vervangend vervoer bieden.

Naast schadeherstel: ook voor onderhoud, bandenservice en APK

Ons garagebedrijf Bosch Car Service van der Weijden maakt deel uit van ons schadeherstelbedrijf. Dus ook voor al uw onderhoud en APK voor alle merken auto’s kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij airco onderhoud, leveren wij banden, doen wij zomer- en winterbandenwissels, en kunnen wij voor u de banden uitlijnen en balanceren. U kunt bovendien bij ons terecht voor caravan- en camperherstel.

ISO 9001

ABS Autoherstel heeft als keten een ISO 9001 certificaat. Hiervoor is een kwaliteitssysteem ingericht. Al onze werkprocessen hebben wij best-of-class ingericht. Daarnaast blijven wij onze processen steeds evalueren en verbeteren, zodat wij onze service voortdurend verbeteren. Daarnaast zorgt het kwaliteitssysteem ervoor dat de schade volgens de actuele richtlijnen wordt hersteld en de veiligheid van uw auto wordt gegarandeerd.

Stichting Duurzaam Repareren

De stichting Duurzaam Repareren heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk” kunnen worden geduid. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin, van motorvoertuigen.

Insocial data fetch mislukt voor id [551] met url “http://www.insocial.nl/Feed/HTML/Get.cfm?Token=pf5dqqnrnw&Paging=1&Pagehash=1&IncludeCss=1&DisplayAvatars=Never&Seo=schema&Responsive=600&IdsSurvey=4533&CMS=Wordpress”
0
Reparaties
0
Deuken verwijderd
0
Enthousiaste medewerkers
0
Jaren ervaring