skip to Main Content

Laat uw autoschade repareren

Heeft u autoschade? Dan is het goed om te weten dat u bij een van onze vestigingen altijd terecht kunt voor een snelle en vakkundige reparatie van de autoschade. Wij werken met échte vakmensen die alles in huis hebben om uw auto weer helemaal in orde te maken. Naast de reparatie van autoschade, helpen wij u ook graag met ruitschade, schade aan uw caravan, camper en scooter of met nieuwe banden.

Schade? Welke schade?

Autoschadeherstel tot in detail

Wij regelen het herstel van uw autoschade tot in detail. U weet precies waar u aan toe bent. Samen met verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners hebben wij heldere afspraken gemaakt, zodat u alle vertrouwen heeft in een complete en prettige service rondom het schadeherstel van uw auto. Van reparatie en passend vervangend vervoer (afhankelijk van de verzekeraar) tot en met de afwikkeling van de kosten met uw verzekeraar, leasemaatschappij of fleetowner. Lekker, dan heeft u hier zelf geen omkijken naar.

0
Vestigingen
0
Medewerkers
0
Deukendagen

Expertisekosten

Laat u bij ons een expertise verrichten, dan kan het zijn dat hieraan taxatiekosten verbonden zijn. Deze taxatiekosten verschillen per schade en per verzekeraar. Daarnaast betreft het altijd de door ons werkelijk gemaakte kosten/uren. Wordt de schade bij ons hersteld? Dan worden deze kosten weer gecrediteerd.

Herstel van autoschade met de nieuwste technieken

De reparatie van kleine en grote schades repareren wij eenvoudig en snel door het gebruik van de nieuwste technieken. Op deze manier bespaart u tijd en kosten. Onze vakmensen gaan graag de uitdaging aan om ook uw auto weer helemaal netjes af te leveren. Heeft u schade aan uw auto? Maak een afspraak!