skip to Main Content

APK bij Bosch Car Service Nieuwkoop

Bosch Car Service Nieuwkoop is een modern en full-service autobedrijf en is gevestigd direct naast zusterbedrijf ABS van der Weijden aan de Energieweg in Nieuwkoop (parallel lopend aan de N231). Ook hier bent u met uw auto in goede handen. Bijvoorbeeld voor de APK keuring.

Is uw auto al toe aan de APK-beurt?

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto én de brandstofsoort waarop uw auto rijdt dient uw auto eenmaal per twee jaar of jaarlijks gekeurd te worden. Wilt u weten wanneer uw auto aan de keuring toe is? Klik dan hier. Bent u vaste klant van ons autobedrijf? Dan helpen we u tijdig herinneren aan de APK keuring.

Bij de APK keuren we uw auto op veiligheids- en milieuaspecten

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij deze in Europa verplichte keuring controleren we of uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet. De APK is slechts een momentopname. Ook als uw auto goedgekeurd is, blijft het belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

Tijdens de APK lopen wij alles voor u na

Bij de APK controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En tenslotte controleren we kentekenbewijs deel I, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

De APK combineren met een beurt levert u tijd, geld en gemak op

Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt. Door de keuring en een kleine of grote onderhoudsbeurt te combineren, bespaart u dus tijd en geld. En het levert u bovenal gemak op.

We zijn veel voordeliger dan de merkdealer, maar geen prijsstunters

Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk lage prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer.

Een eerlijke prijs voor een objectieve keuring

Is uw auto van 2006 of jonger? Dan maakt het niet uit of uw auto op benzine of diesel rijdt. In beide gevallen kost de keuring € 19,95 all-in. Dus geen bijkomende kosten voor viergastest (auto’s met benzinemotor) of roetmeting (diesels). Voor oudere diesels geldt een toeslag van € 18,10.

Afspraak maken

Bel nu Bosch Car Service Nieuwkoop op 0172-520 032 voor een snelle afspraak of plan uw afspraak gemakkelijk online.