skip to Main Content

Vakkundige autoruitreparaties

Wij kunnen elke schade aan uw autoruit repareren met onze vakkundige autoruitreparatie techniek. Een ster of pit in uw voorruit repareren wij met hars. Hierdoor is het niet nodig om de complete ruit te vervangen. Het voordeel is dat de schadereparatie klaar is terwijl u wacht en dat de schadelast lager is. Wanneer uw autoruit niet meer te repareren is, vervangen wij de ruit door een nieuw exemplaar dat volledig aan de kwaliteitsnormen van de auto-industrie voldoet.

Kosten vervanging autoruit

De kosten van het herstellen van autoruitschade zijn afhankelijk van de grootte van de schade. Gaat het alleen om het herstellen van een sterretje of moet de hele voorruit worden vervangen? Ons team vertelt u alles over de kosten van uw autoruitreparatie of -vervanging. De eerlijke en vrijblijvende prijsopgave ontvangt u vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Altijd bereikbaar

Ruitschade kan bijvoorbeeld ontstaan door een inbraak, aanrijding of steenslag. Heeft u ruitschade? Neem contact met ons op, dan zorgen wij dat de schade zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

Autoruiten met originele kwaliteit

Als wij uw autoruit vervangen, gebruiken we altijd een ruit die geproduceerd is volgens de hoge kwaliteitsnormen van de auto-industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus gegarandeerd dezelfde kwaliteit als uw originele autoruiten. Wij bestellen de vervangende autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten.