skip to Main Content

 

Schade aan uw scooter? ABS De Autoschadeherstellers helpt u weer op weg!

Heeft uw scooter schade opgelopen door de wind of een ongeval? Dat is natuurlijk erg vervelend. Uiteraard hopen wij dat u zelf ongedeerd bent. Als dat het geval is, is het van belang dat uw scooter weer wordt hersteld.  ABS De Autoschadeherstellers Noordwijk, Nieuwkoop en Lisse helpen u niet alleen met schadeherstel aan uw auto, camper of caravan maar ook met de reparatie van uw scooter.

Nieuwste technieken

ABS De Autoschadeherstellers werkt met échte vakmensen die alles in huis hebben om uw scooter in orde te maken. Een snelle en vakkundige reparatie is bij ons altijd het streven. Of het nu gaat om kleine of juist grote scooterschade wij repareren dit eenvoudig door gebruik te maken van de nieuwste technieken. Op die manier bespaart u tijd en kosten. Onze vakmensen gaan de uitdaging aan om uw scooter weer helemaal netjes en als nieuw af te leveren.

Schadeherstel tot in detail

Naast schadeherstel bieden wij nog diverse servicepunten aan. Denk hierbij aan het invullen van de schadeformulieren en het regelen van passend vervangend vervoer (afhankelijk van de verzekeraar) tot de afwikkeling van de kosten met uw verzekeraar, leasemaatschappij of fleetowner. Wij gaan voor schadeherstel tot in detail. Zo heeft u zo min mogelijk last van alles rondom de scooterschade.

Expertisekosten

Laat u bij ons een expertise verrichten, voor het begroten van de schade, dan kunnen daar taxatiekosten aan verbonden zijn. Deze kosten verschillen per scooterschade en per verzekeraar. Daarnaast betreft het altijd de door ons werkelijk gemaakte kosten/uren. Wordt de scooter schade bij ons hersteld? Dan worden deze kosten weer gecrediteerd.

ABS De Autoschadeherstellers helpt u weer op weg.

Schade aan uw scooter laten herstellen? Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze vestigingen in Noordwijk, Nieuwkoop of Lisse. Onze vakmensen staan voor u klaar en helpen u snel weer op weg.

Plan direct een afspraak in:

  • Met deze informatie kunnen wij checken of de melding bij uw verzekeraar bekend is. Zo niet, dan melden wij de schade voor u.
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.