skip to Main Content

Uw autoschadehersteller in Nieuwkoop

Niets is zo vervelend dan schade aan uw auto. Wanneer u hiermee te maken krijgt, wilt u snel en vakkundig de schade laten herstellen. Bij ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Alles in huis voor autoschadeherstel

ABS Autoherstel is de grootste schadeherstelketen van Nederland. Ruim 30 jaar geleden zijn wij met schadeherstel gestart. Bij onze vestigingen in Noordwijk, Lisse en Nieuwkoop kunt u rekenen op jarenlange ervaring en schadeherstel van hoge kwaliteit. Wij werken uitsluitend met échte vakmensen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging BOVAG. Deze branchevereniging stelt samen met verzekeraars strenge kwaliteitseisen. Met het inschakelen van ABS Autoherstel van der Weijden bent u verzekerd van kwaliteit. Wij hebben alles in huis om uw auto weer helemaal schadevrij te maken.

Onze service tijdens schadeherstel in Nieuwkoop

Bij al ons autoschadeherstel staat het vakkundig en snel oplossen van de schade centraal. Door goede communicatie en onze transparantie, komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Met onze service heeft u zo min mogelijk last van ‘gedoe’ rondom de schade. Wij bieden u de helpende hand. Zo nemen wij onder andere contact op met uw verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij en vullen wij de schadeformulieren in. Bent u benieuwd naar al onze 10 gratis aanvullende servicepunten? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 1. Vervangend vervoer. Bij autoherstel zorgen wij voor gratis vervangend vervoer.
 2. Reiniging. Na herstel reinigen wij uw auto van binnen en buiten.
 3. Controle. Olie, koelvloeistof en bandenspanning wordt voor de aflevering gecontroleerd.
 4. Wij regelen alles. U heeft geen financiële rompslomp met de verzekeringsmaatschappij. Wij regelen het voor u.
 5. Schadeformulier. Wij helpen u bij het invullen van het schadeformulier (SAF).
 6. Halen en brengen. Wij halen en brengen uw auto gratis op bij uw huis- of werkadres.
 7. Leenauto’s. Onze leenauto’s zijn maximaal drie jaar oud.
 8. 24/7 bereikbaar: Bij schade zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.
 9. Garantie. U heeft in totaal vier jaar garantie op schadeherstel.
 10. Koffie of thee. Wij verwelkomen u altijd met een kopje versgemalen koffie of thee.

Onderhoud, bandenservice en APK ook mogelijk in Nieuwkoop

Naast het schadeherstel van uw auto, kunt u ook voor al uw onderhoud en APK bij ons terecht. Garagebedrijf Bosch Car Service van der Weijden maakt onderdeel uit van ons schadeherstelbedrijf. Bij Bosch Car Service van der Weijden verzorgen wij zomer- en winterbandenwissels, airco onderhoud, uitlijnen en balanceren van uw banden en kunt u ook terecht voor caravan- en camperherstel.

Autoschade opgelopen? Wij helpen u op weg!

Een deuk, kras of andere vorm van autoschade opgelopen? Wij lossen het snel en vakkundig voor u op. Met onze uitstekende service en technisch hoogwaardig schadeherstel bent u binnen no-time van uw schade af. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen of direct een afspraak maken via onze website. Wij verwelkomen u graag bij ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop.

Autoschadebedrijf Bollenstreek ABS Nieuwkoop

Plan direct een afspraak in:

 • Met deze informatie kunnen wij checken of de melding bij uw verzekeraar bekend is. Zo niet, dan melden wij de schade voor u.
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.